Dobro društvo, dobra hrana, dobra muzika...
Srpsko veče!

Dobrodošli na Srpsko veče

 

Grupa entuzijasta, zajedničkom energijom, želi da Vam dočara vrednosti Srbije kroz upoznavanje autentičnosti karaktera ove naše lepe zemlje. Predstavljamo Vam najnoviji turistički brend pod nazivom „Srpsko veče“.
S obzirom da je turizam, između ostalog, u funkciji očuvanja tradicionalnih vrednosti, želja nam je da u buduće zajedno sa Vama, našim gostima, kroz doživljaj Srpskih večeri, oživimo sliku Srbije u malom.
Srpsko veče“ je osnovano 2014. godine od strane turističke agencije Globus Travel iz Beograda.
Naša misija je da Vam pružimo sveukupni doživljaj, upotpunjen adekvatnom i profesionalnom uslugom kroz raznovrsnost turističkih sadržaja, kako biste što uverljivije osetili čari srpske kulture i tradicije.
„Srpsko veče“ će Vas, nadamo se, približiti duhu srpskih običaja kroz: slušanje autentičnih izvornih pesama i gledanje folklornih igara u izvođenju profesionalaca; kroz isprobavanje specijaliteta srpske kuhinje, kvalitetnog domaćeg vina i nadaleko čuvenog tradicionalnog pića, rakije „Šljivovice“.
U našoj ponudi majstori kuhinje vode brigu o kulinarskim doživljajima, sa kojima povezuju kulturno nasleđe gastronomije Srbije sa savremenim shvatanjima i originalnim receptima na području kulinarstva.

Naša vizija je da kroz „Srpsko veče“ izgradimo zajednicu ljubavi i prijateljstva.

Program Srpske večeri koji će dobiti svaki naš gost, predstavljaće smernicu upoznavanja sa najznačajnijim i najraznovrsnijim modelima srpskih pesama i igara iz različitih krajeva Srbije.
Ako ste od onih koji se opredeljuju za putovanja tražeći nove i drugačije sadržaje, sa željom da naprave predah od sve prisutnijeg turbulentnog života, učinite nešto lepo za sebe. Pridružite nam se.

Dobrodošli na Srpsko veče.

Vaša grupa entuzijasta

Specijalni paketi

Ukoliko želite da bolje upoznate Srbiju kao atraktivnu turističku destinaciju i proputujete širom ove prelepe i interesantne zemlje, krenite sa Globus travel-om.

Specijalne ponude

Ukoliko ste kreativni i maštoviti a ipak radoznali da saznate kako bi, kao SPECIJALNA PONUDA, izgledalo samo Vaše „Srpsko veče“, obratite nam se. Mi smo uvek spremni da realizujemo svaki Vaš zahtev.

Igre i pesme

Igre i pesme iz svih delova Srbije. „Srpsko veče“ će Vas približiti duhu srpskih običaja kroz slušanje autentičnih izvornih pesama i gledanje folklornih igara u izvođenju profesionalaca.

Gradimo prijateljstva

Naša vizija je da kroz „Srpsko veče“ izgradimo zajednicu ljubavi i prijateljstva. Putujući na određenu destinaciju, susrećemo se sa ljudima različitih kultura, navika i životnog stila.

Pridružite nam se!

Saznajte zašto je
Srpsko veče postalo turistički hit

Ako ste od onih koji se opredeljuju za putovanja tražeći nove i drugačije sadržaje, sa željom da naprave predah od sve prisutnijeg turbulentnog života, učinite nešto lepo za sebe - pridružite nam se i Vi!

0
Angažovano osoba
0
Događaja
0
Broj gostiju
Image

Mesto susreta

Srpsko veče najčešće organizujemo u legendarnom beogradskom restoranu Milošev konak

Image

Susreti za pamćenje

Restoran "Milošev konak" nalazi se u Topčiderskom parku, a kao restoran datira još od pre drugog svetskog rata.

Image

Vrhunski ambijent

Objekat se nalazi u ambijentalnom zaštićenom prostoru, jer je nekada služio za lične potrebe Miloša Obrenovića a poslednjih decenija ovaj restoran su posećivale najeminentnije strane i domaće ličnosti.

Image

Vrhunska usluga

Restoran pruža vrhunsku uslugu uz bogatu ponudu nacionalnih jela i jela internacionalne kuhinje uz isto tako bogat izbor domaćih i stranih pića, domaćim i stranim gostima.

Image
Samo neki od detalja:

Gostoljubivost, profesionalizam, iskustvo...

Naša mala firma uz dobar tim i visok nivo obrazovanja zaposlenih, uz ljubaznost pruža isključivo kvalitet. U “GLOBUS TRAVEL”, možete uvek svratiti, mi imamo vremena za Vas .

Specijalne ponude

Specijalni paketi

Vrhunski plesni ansambli

Vrhunski meni

Ocene klijenata

Naši gosti, za "Srpsko veče" imaju samo reči hvale!

Uz stalan rast broja zainteresovanih posetioca iz zemlje , regiona i inostranstva. organizatorima se nameće zadatak da svako naredno Srpsko veče bude kvalitetnije i uspešnije.

“Dovodim veće društvo sledeći put. :) ”

“Upisujem se na folklor.”

“Ma, fantastično! Dolazim ponovo.”

“Kada su mi pričali, mislio sam da preteruju....”

Momenti za uspomenu

Veselo je veče

I tako u noć...

Bez predaha!

Pridružite nam se

Popunite tražene informacije u formi koju smo pripremili za Vas. Nakon prijave, naši saradnici će Vam se javiti u najkraćem roku.